August 10, 2011

farid AZRIL . =)

aiyokk .. ai all silent reader(s) .. =)
en3 kali niyy sje je , dinamakan tulis2 syiokk sndiri .. ats pmintaan n ats khendakk aku jugakk .. 



mst ad yg tertanya npe FARID AZRIL
ta kesahh la sape pun kann .. yg pasti dye ni mmbe skolah aku jugakk . SMT Lebuh Cator .
ape yg ak nak cter . ? mcm ni haaa . list2 nye adlahh :


1st , beliau (chehhh) partner exco kbersihan sme ngan aku .. boleh dikatakan salu kerjasama time hstel dulu . check dorm laa , ape laaa . pape je laaaa .. da partner kan . ^^
2nd , beliau juga teman sperjuangan men bola tampar . so , kalo training cmpur ngan laki , ad la jgakk men2 sme2 cm tuu ..
3rd , dye ni mmbe baik kpade sorg ehem ak dulu da mcm kembar pun . tp ak ngan kwn dye niyy  bkn nye kapel pun .. mmber TERrapat ..
4th , errrr . yg keempat ni mcm paling lawak je .. tp , pape pun nak cter jgakk .. ak ngan dye skali lbih dr kwn . tp mcm ta lme je .. sbb , ase mcm lain , so kteorg decide nak jd mmbe je .. senang. !
so , kesimpulan nye .. post ni sje je nak tarik perhatian kamu , n ats pmintaan kamu jgakk .. sy da ta kesahh pun hal2 lme tuh .. sbb , kite ta bermusuh da kire okeyy .. 


kwn2 skola yg bce post ni , mst pham . yg ta pham buat2 paham okeyy .. 


 susah btul lahhh nak cr gamba kamu sorg ann .. ni satu , jumpe at album alynn .. curik 1 ..


yg ni plakk gamaba mse kite hitea exco at heritage hotel .
ssah btul nak cr gmba ni . nseb baek ad lagi . adoii .

p/s : kalau nak da bce DO like & LEAVE a comment okeyy .. thnx=)

4 comments:

  1. waa~~~
    sonoknyer.....
    tengs bangat ya... :)
    >faridazriL< <3

    ReplyDelete
  2. hehe . okeyy .. tape . u'r welcome dear . =)

    ReplyDelete
  3. hehe . dulu ehem2 . skrg kawan .. =)

    ReplyDelete

^_^