September 29, 2011

GERAM nyeeee ngan dyee o_O

ASSALAMUALAIKUM ..
hai all .. :DD 
hari ni tibe-tibe rasa excited bile nak update blog .. 
ta ade idea nak watt karangan panjang2 , tapi sy sukaaa !!

ini MARU .. :))
spesis SCOTTISH FOLD . alaaa yg meow telinga kelepek2 tu .. comeyl apee !
MARU tergolong kategori kucen yang cerdik and snang diajar . main2 tu memang keje dye pun ..
maru ni kucen jepun . jauh kan . emm ^_^

kepale dye bulatt .
syiok nye kalau dpt pelukkk !? =,=
saiz bdan dye lagi besar dr kucing2 sihat kat malaysia ni .
MARU ni ad baka yg kuat, tu sebab sihatt . hemohemo =,=

kalau korang nak tau .. 
DORAEMON and MARU adalah dari spesis yg sama .
  SCOTTISH FOLD ..
nme pun kartun JEPUN , kucen pun JEPUN .
comel lagi , geram tengok kepala dye yang bulat tu .. HAHA <33

MARU ni ada hobi yang satu ..
dye pantang jumpa kotak kosong ,
 tak kesah lah kotak besar ke kecik.
janji dye muat badan dye , dye main loncat2 keluar masuk .

ni ha , antare koleksi kotak n MARU . ;))

baekklah , smpai sini je lahh .. hehe , selesai sudahh tentang MARU .. thnx sebab sudi membaca ye . syg korang . k bai ^_^

3 comments:

  1. hehe . sbnarnye nak ckp yg telinga dye tak mcm kucing biase . :D

    ReplyDelete
  2. comelnyee kucing ^^, cm owner nye . hee ` :)

    ReplyDelete

^_^